Com ens afecten les noves tecnologies?

dijous, 3 de desembre del 2009

SITUEM-NOS GRÀCIES A TERRITORI

INTRODUCCIÓ

La classe del dia 30 de novembre començà molt ràpid, en el moment just d'arribar ja s'han començat a fer les exposicions.

1) GIRONA [Helena Vall i Ethel Nogués]
- En aquesta exposició s'han presentat les llegendes més conegudes del territori gironí, sobretot s'han centrat en les més conegudes de la ciutat de Girona, relacionant-nos tot amb diversos monuments.

2) SANT BOI DE LLOBREGAT [Sonia Pérez i Mireia Toro]
- Des del primer moment, han enfocat l'exposició cap al món solidari, parlant-nos de diversos projectes que es realitzen a la ciutat, però sobretot, crec què caldria destacar la bona idea que han tingut de relacionar-ho amb una experiència personal.

3) EL PARC NATURAL DE COLLSEROLA [Helena San José i Laura Cazorla]
- M'agradat molt el tema, ja que la majoria de gent s'ha centrat en un medi mé urbà. Destacaria com a molt bon recurs el moment en que han enjegat el vídeo.

4) LLEGENDES DE TREMP I BERGA [Óscar Garcia i Martí Villegas]
- En aquesta exposició s'ha destacat la llegenda més important de cada poble i ha estat exemplificada i situada amb una sèrie de fotografies qu ha fet entendre molt millor la història.

5) TERRASSA MODERNISTA [Óscar Valverde i Rafa Moya]
- Ena questa exposició s'han servit d'un mapa i un vídeo amb el qual han pogut explicar tota la ruta modernista per la seva ciutat, Terrassa. Ha estat una exposiciñó molt entretinguda i amb un bon sentit de l'humor.

APROFUNDIMENT

Voldria parlar en aquest apartat de la importància del modernisme a Catalunya, i citaré principalment els modernistes més importants de Catalunya:

-Antoni Gaudí (http://www.ctv.es/USERS/ags/GAUDI.htm).
-Lluís Domènech i Montaner (http://www.epdlp.com/arquitecto.php?id=38).
-Josep Puig i Cadafalch (http://www.arteespana.com/joseppuigicadafalch.htm).

(Us adjunto una pàgina web a cadascú perquè pogue conèixer-los molt més a fons).

REFLEXIÓ

Aquest treballs estan aconseguint que tot el grup coneixem indrets del País i racons molt bonics i interessants que fins ara no coneixiem.

CLUB DE FANS